Sport/recreatie

Kies jou product en je aantal. Klik dan op 'start je ontwerp' en begin met ontwerpen. De producten in deze categorie sport/recreatie hebben een volumekorting. Kom je er niet uit? ga dan naar de pagina 'tips/tricks' of bel/app ons.

Elk product wordt met liefde gegraveerd en verpakt. Zo houden we een scherp oog op de kwaliteit. We graveren alles zelf door middel van onze lasers. We kunnen hierdoor elke stap van het proces in de gaten houden, en zorgen we er voor dat elk product voor verzending nog een keer gecontroleerd word. Je wilt natuurlijk wel het product goed ontvangen. 

Misschien heb je zelf ideeën of mis je een product in deze categorie? We staan altijd open voor nieuwe producten dus twijfel niet en neem contact met ons op. Dan kijken wij welke mogelijkheden er zijn. Wij denken namelijk niet in problemen, maar in oplossingen.

Heb je zelf al een product en wil je die alleen door ons laten graveren? ook dat is één van onze vele mogelijkheden. Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen via de mail. Vermeld altijd om wat voor product het gaat. Het liefst hebben we er een foto van, zodat we jou product goed kunnen beoordelen en we je de beste advies kunnen geven.

We kunnen alle producten in deze categorie ook voorzien van een logo.
Deze dienen wel aangeleverd te worden als lijncontouren. Anders kunnen onze lasers dit niet lezen.